
عبّر النجم تامر حسني عن سعادته الكبيرة بطرح فيلمه الجديد "ريستارت" في دور العرض السينمائي، ضمن موسم أفلام عيد الأضحى، مؤكدًا أن فريق العمل بذل مجهودًا ضخمًا خلال فترة التصوير، متمنيًا أن ينال الفيلم إعجاب الجمهور.
وفي لقاء خاص مع الإعلامية شيرين سليمان في برنامج "سبوت لايت" على قناة صدى البلد، قال حسني: "إحنا تعبنا جدًا في الفيلم وربنا يكرمنا إن شاء الله، الناس كانت بتسأل: هتدخلوا العرض راكبين إيه؟ قولتلهم هندخل تومناية كلنا كفريق واحد.. أنا بحب فريق العمل جدًا، وروحنا كانت حلوة طول فترة الشغل".
كما كشف تامر حسني كواليس تعاونه مع الفنان رضا البحراوي في أغنية ضمن أحداث الفيلم، قائلاً: "رضا نجم شعبي كبير، وبحبه من زمان، وكنا بنتكلم نعمل حاجة سوا، وحسيت إن صوته هو الأنسب للأغنية دي، وربنا كرمنا، هو فنان صوته جميل ومميز جدًا".
وعن حفلته الأخيرة، قال تامر ممازحًا: "الحفلة دي ما كانتش حفلة، كانت فرح! وعدنا الناس بحاجة مختلفة، وأنا دايمًا بحب أفاجئ الجمهور.. الجمهور واقف جنبنا من سنين، ويستحق إننا نتعب علشانه ونقدم كل حاجة بأعلى جودة وبحب حقيقي".