كامل الوزير يقيل مسئولا على الهواء:"خد إجازة بدون إذن.. خليه قاعد في بيته"

أكد الفريق كامل الوزير، وزير النقل الأسبق ووزير الصناعة الحالي، خلال زيارته لمقر وزارة الصناعة ومتابعته إجراءات توقيع بروتوكول تشغيل المركز التكنولوجي لدباغة الجلود بمنطقة الروبيكي، أنه لن يسمح بتكرار بعض العادات السيئة التي وصفها بأنها "موروثة من وزارات أخرى"، مشددًا على أنه لن يتهاون مع أي تعطيل للعمل أو تقاعس عن أداء المهام.

كامل الوزير يقيل مسئولا على الهواء

وصرح كامل الوزير خلال متابعة تشغيل وصيانة المركز التكنولوجي لدباغة الجلود بمدينة الروبيكي، بحضور الإعلامي أحمد موسى، مقدم برنامج على مسئوليتي، المذاع على قناة صدى البلد: «كنا سنقوم بتوقيع بروتوكول تعاون اليوم، ولكني اكتشفت أن الزميل المسؤول خرج إجازة ولم يكلف أحد بالتوقيع مكانه، هو خد إجازة وأنا هعمل إيه؟ هسيبه إجازة على طول، وخليه قاعد في البيت».

تصريحات كامل الوزير من الروبيكي

وأضاف: لو اتأخرت يوم بتخسر.. أنا مش عايز من المركز ده فلوس.. أنا عايزه يشتغل وينتج ويفيد الناسـ أنا جاي من وزارة النقل، هناك قبل ما حد ياخد إجازة بييجي يسألني.. في الصناعة لسه شويه، بس أنا بوعدك هتتظبط.. المركز ده مش هيبات مقفول، يسلموه النهاردة ويشتغل من بكرة.

واختتم الوزير حديثه بتأكيده على إنه لا يصفّي حسابات مع أشخاص ، معلقا: أنا مش جاي أخلص حسابات ولا ليا حسابات مع حد.. اللي بيشتغل على راسي من فوق، اللي مش بيشتغل؟ اركن على جنب، أنا مش فاضي.

يمين الصفحة
شمال الصفحة